Какви Са Последиците От Нездравословно Хранене?

?????? ?? ?????? ????????

Сърдечно-съдови заболявания или сърдечни заболявания се отнасят към класа на заболявания, които засягат сърцето и кръвоносните съдове (артерии и вени). В това време, като технически термин се отнася за всяко заболяване, което засяга сърдечно-съдовата система (мрежа С14), то обикновено се използва за обозначаване, свързани с атеросклероза (артериална недостатъчност). Тези условия обикновено имат по-общите причини, механизми и процедури. Лица, които имат trinucleotide КАГ тиражируется 27 до 35 пъти да не се развие болестта на Хънтингтън, но те са в групата на риска, носи болестта и да даде на своите деца. Тъй като броят на поколенията, да растат в семейство с историята на болестта на Хънтингтън (huntington), брой повторения trinucleotide КАГ се увеличава (генетика начало на връзката).

Това означава, че превозвачът родител, който има 35 повторение trinucleotide КАГ и не показва никакви признаци на заболяването на Хънтингтън може да има дете, което е с 37 повторения, в резултат на което у детето се развива болестта на Хънтингтън (huntington). Тези повторения направления на КАГ може да варират в зависимост от това, дали ген се предава по наследство, чрез майката или от бащата. Ако получи потомство мутация на гена НТТ от баща си, той има по-висока възможност за повтаряне на по-голям брой пъти. Прехвърляне на майката на гена са сравнително малки, обикновено от 1 до 3 повторения.
По бащина повторения много повече и по-типично, която обяснява как много превозвачи, болест на Хънтингтън (huntington)/разработчиците често получават разстройство от баща си (Майърс).

AD ZONE
https://healthnbeauty.bg/красота/най-добри-балсами-серуми-за-мигли/
Серуми за мигли. Филтри ... Серум за растеж на вежди и мигли ... за мигли. Тези продукти подхранват косъма и спомагат за неговия бърз растеж
https://www.star5products.com/bg/cardio-nrj-форум/
Cardio NRJ, е съвременна хранителна добавка, предназначена за борба с хипертонията. За да видите описание и мнения на потребителите

Астмата е заболяване, което може да бъде причинено от замърсяването на въздуха. Според Съвета за защита на природните ресурси или НСОР—неправителствена международна екологична застъпническа група, базирана в Ню Йорк, Ню Йорк-астмата е хронично, от време на време изчерпване възпалително заболяване на дихателните пътища, което може да бъде причинено замърсяване на въздуха от автомобили, заводи и електроцентрали. НСОР посочва, че следните замърсители на въздуха са общи води астма: озон, серен диоксид, прахови частици и азотни оксиди. Центрове за контрол на заболяванията и профилактика на заболявания или състояния, ЦКЗ, че още един важен спусъка, за да астма околната среда или околната среда на тютюнев дим. ЦКЗ говори за това, че родители, приятели и роднини на деца с бронхиална астма трябва да се опита да се откажат от тютюнопушенето и да не се пуши в близост до с дете или човек с астма, тъй като това може да предизвика пристъп на астма.

Целиакия е състояние, което засяга малките червата, причинена от анормална имунна реакция или чувствителност към храната белтък известен като глутен. Когато на лигавицата на тънкото черво е повреден, хранителни вещества, като калций, желязо, фолиева киселина и разтворимите витамини лошо се усвояват.

При някои хора тези протеини да навредят на малки издатини или въси - че линията на тънкото черво. Захари, белтъчини и мазнини, може да бъде също се усвоява лошо.Доскоро цьолиакия се счита за рядкост в Съединените Щати. В някои случаи диагнозата цьолиакия не пропусна, тъй като симптомите са толкова разнообразни и могат да разгораться понякога. Това ги прави не е в състояние правилно да усвоява храната, и може да доведе до диария и недохранване. Тези протеини повредите малки пальцевидные первази (въси), които са подравнени в тънките черва и играят важна роля в храносмилането.

Когато те са повредени и са възпалени, въси не е в състояние правилно да усвоява храната, която често предизвиква диария и недохранване.

Лесно фермер-това е пневмонит тип свръхчувствителност, която по договор с фермерите след излагане на замърсен сено и зърно. Излагане на замърсен сено произвежда възпаление на дихателните пътища и альвеолах се дължи на имунологична реакция на антигени, произведени от плесени и гъбични спори, които обикновено се срещат в сурови сено и зърно. Най-често срещаните патогени микроорганизми за белите дробове на земеделския производител са аспергиллы вид или видове актиномицетов, гъби. Тези гъбички, които се размножават в Сено във влажна среда. Лесно фермер, предизвиква подобни симптоми като затруднено дишане, хронична кашлица, стягане в гърдите и повишена честота на дишане. Лесно фермер в крайна сметка води до фиброза или белези тъкан на белите дробове поради продължително възпаление в областта, и това може да е трудно да се диша. За съжаление, белези-това е завинаги, и заболяването е необратимо.

Смарагд-свещен камък, който е бил част от естествената лечебна терапия в продължение на векове. Беше ясно, като символ на любов, на надежда и на спокойствие, което е причина, защо тя се счита за целительницей на разума. Предполага се увеличи разсъждения, силата и мъдростта на собственика, също имат успокояващ ефект върху емоциите и облекчава стреса. В допълнение към укрепването на мозъка и подобряване на паметта, добро качество на смарагд и е ефективно средство за справяне с проблемите на речта, като заекването. Други заболявания, при които смарагд е установено, лечебен са епилепсия, амнезия, астма, сърдечни заболявания, диария и безсъние. Освен това, носенето на смарагд може да намали шансовете на дълъг труд за бременни жени. Той също е един от тези скъпоценни камъни, които, както е известно, лекува проблеми, свързани с кожата, сърцето и кръвта. Следователно, всички болести, свързани с неблагоприятни пускането на Меркурий в хороскопа на родния може да се преодолее, като се изцеление изумруд скъпоценен камък.